Вход
Регистрация
Аз съм

Доставки

Image title     

 Уважаеми клиенти, онлайн магазин www.morismo.bg, посредством куриерска фирма „Еконт Експрес” ООД  предлага ЕКСПРЕСНА доставка до всички населени места в България. Цената за доставка до адрес на клиента за цялата страна е 6.00 лева независимо какво си поръчате от сайта. Цената за доставка до всеки офис на Еконт Експрес в цялата страна е 4.00 лева. Поръчки на стойност над 50.00лв се доставят БЕЗПЛАТНО .

    Ако направите поръчка до 16 часа, Ние ще я обработим и изпратим веднага, а Вие ще я получите на посочения от вас адрес до 24 часа. Доставките се извършват от 8,00 часа до 18,00 часа в работни дни и в събота до 14,00 часа. За някои населени места срокът за доставка може да е 48 часа (в зависимост от графика на куриерска фирма Еконт Експрес).

    Поръчки  направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

   Поръчки направени в събота, неделя или по време на официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден.

    Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

    Ако желаете доставката Ви да е с фиксиран час или да бъде доставена до адрес в събота, е необходимо да ни уведомите за това в полето „Коментар към поръчката” и да заплатите допълнителна такса от 2,50 лв.

     За ваше удобство винаги, когато получим онлайн поръчка, ние ще Ви се обадим по телефона, за да я потвърдите и за да уточним датата за получаването.

    Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 

Желаем Ви приятно пазаруване!